O podjetju

Zgodovina

Podjetje ELOKSIRANJE B&M d.o.o. sva Damijan in Matjaž ustanovila 10.08..2016. V maju 20117 pa se je pričelo postavljanje nove eloksirne, ki jo je dobavilo podjetje Monti engineering S.R.L.

12.6.2017 je podjetje pričelo s proizvodnjo v  Celju, Kidričeva 13. Ponujamo usluge eloksiranja na  popolnoma novi eloksirni liniji, ki je v celoti avtomatizirana. Zaradi moderne tehnologije in avtomatizacije linije,  smo sposobni zagotavljati kratke dobavne roke,  ponovljivost procesa in  vrhunsko kvaliteto izdelkov, ki se lahko kosa z najboljšimi eloksirnami v Sloveniji in v tujini.

Predstavitev podjetja

Linija nam  omogoča obdelavo izdelkov do max. velikosti 1002x900x420 mm z več efekti eloksirane površine, predvsem pa želimo izpostaviti  možnost,  naročanja   različnih  kemičnih barv (po željah kupcev). Po potrebi zagotovimo še površinske obdelave (peskanje, brušenje, poliranje, trovaliziranje,...).

Razvili smo se v podjetje, ki velja za zanesljivega in fleksibilnega poslovnega partnerja, ki se drži dogovorov in naročila opravi kvalitetno ter v dogovorjenem roku. S kupci običajno vzpostavimo dolgoročno sodelovanje, kar pomeni, da redno izvajamo eloksiranje njihovih izdelkov, ki se izvaja na dnevni bazi.

Inovativnost

Trudimo, se, da kupcu ponudimo celovito rešitev površinske zaščite aluminija. S kupci skupaj iščemo optimalne rešitve za njihov produkt. Skupaj izberemo tip in kakovost anodizacije. Trenutno veliko pozornosti posvečamo, razvoju dvobarvnega eloksiranja.

Vizija

Želimo postati inovativno podjetje, z mlado generacijo ljudi, ki bo našim kupcem nudila kompleten servis storitev, že med razvojem izdelkov pa vse do končnega produkta. Želimo, da je naše delovno okolje prijazno zaposlenim in dovzetno okolju v katerem živimo.

Poslanstvo

Izpolnjujemo specifične zahteve kupcev in strokovno izpeljemo visoko zahtevne projekte. Pri tem aktivno sodelujemo z naročniki v vseh fazah izvedbe in tako dodatno poskrbimo za obojestransko zadovoljstvo.